با سرویس ذخیره سازی آنلاین ترین بیت آشنا شوید
نمیدانم هرگز نام پارسا اسپیس به گوشتان خورده است یا خیر؟! پارسا اسپیس در ایران یکی از محبوب ترین و با کیفیت ترین سرویس های ذخیره سازی فایل به صورت آنلاین میباشد. بسیاری از فایل های خود آی تی کده نیز بر روی این سرور نگهداری میشود.
اما به تازگی (چند ماهی میشود) این سرویس برای ارائه سرویس جهانی نام خود را به ترین بیت (Trainbit) تغییر داده و امکانات فوق العاده ای را نیز در طراحی جدیدش به ارمغان آورده است. بنده سعی خواهم کرد تمامی امکانات این سرویس را برایتان تحلیل کنم. امیدوارم از این مطلب لذت ببرید.
متاسفانه در ترین بیت رابط کاربری تنها به زبان انگلیسی است و در آن خبری از زبان پارسی نیست. به غیر از قسمت کاربری که بخش هایی از آن به زبان فارسی است بقیه بخش های این سرویس کاملا انگلیسی است.
در ابتدای ورود به وب سایت علامت سبز https در ابتدای آدرس خودنمایی میکند. تبریک میگوییم این سرویس کاملا امن است پس با خیال آسوده کار خود را ادامه دهید.
در وسط صفحه شما نقشه کره زمین را مشاهده میکنید که در زیر آن نوشته است که با عضویت رایگان، 5 گیگابایت فضای رایگان به هر کاربر اختصاص داده میشود. لازم به ذکر است که در امر هاستینگ معمولی و با این کیفیت شما باید مبلغی بیش از 150 هزار تومان در سال را متقبل میشدید.
برای ساخت اکانت روی دکمه سبز رنگ بالا که روی آن عبارت Create an account درج شده است کلیک کنید. در اینجا هم کافی است به چند سوال ساده پاسخ دهید و تمامی کار حل است !
پس از ثبت نام ایمیل شما در سمت راست بالای این صفحه نمایان میشود. با رفتن روی آن شما گزینه های زیر را در دسترس خواهید داشت.
My Files: که ترجمه اش فایلهای من میشود. اینجا محل ذخیره سازی فایل های شماست. برای آپلود، گرفتن لینک و سایر کارها باید به این قسمت مراجعه کنید. این قسمت در ادامه مطلب بیشتر توضیح داده خواهد شد.
My account: در این بخش اطالاعات کاربری شما درج شده است. میزان استفاده شما از حجمتان، میزان استفاده از پهنای باند، مدت زمان باقی مانده تا انقضای حساب شما، پلن انتخابی و ...
Events: این بخش تمام دانلودها، آپلودها و پوینت های شما را گزارش میدهد.
RemoteUpload Pro: این قسمت که تقریبا میشود گفت یک بخش مجزاست کار مستقیم کردن لینک های غیر مستقیم را انجام میدهد. البته هزینه آن کاملا جداست و با ورود به این قسمت میتوانید هزینه ها را مشاهده کنید.
Signout: این گزینه هم برای خروج از حساب کاربری به کار میرود.
برمیگردیم به مهم ترین بخش این سرویس که همان My Files میباشد. وارد این بخش میشویم.
در مقابل هر پوشه و فایل حجم اشغال شده آنها درج شده است. با رفتن بر روی آنها گزینه های دیگری پدیدار میوشد. دقیقا در زیر نام فایل تاریخ ایجاد و تعداد دانلود نوشته شده است. برای مستقیم کردن دانلودها برای کاربران خود روی علامت صاعقه مانند کلیک کنید. از گزینه های اول و دوم نیز برای عمومی یا خصوصی کردن و رمزگذاری میتوانید استفاده کنید.
در سمت راست و کنار حجم فایل یک گزینه دست مانند وجود دارد. با کلیک روی آن میتوانید لینک به اشتراک گذاری فایل را دریافت کنید.
با کلیک روی چرخ دنده نیز گزینه های Move برای انتقال، Delete برای پاک کردن، Rename برای تغییر نام، Overwrite برای جایگزینی فایل با فایلی دیگر و Statistics برای مشاهده آمار دانلود فایل پدیدار میشود.
مهم ترین گزینه در اینجا Statistics یا همان آمار دانلود میباشد. با کلیک روی آن نموداری حاوی دفعات دانلود در هر روز برای شما به نمایش گذاشته میشود. میتوانید از بالا تاریخ مد نظر را نیز انتخاب کنید.
در بالای این صفحه تب هایی وجود دارد. تب دوم که Bandwidth نام دارد میزان پهنای باند استفاده شده در هر روز را نمایش میدهد.
Geo Location هم مناطق و کشورهایی که از آنها این فایل دانلود شده است را نشان میدهند.
در منوی چپ گزینه های Create Folder برای ساخت پوشه، Upload via Browser برای آپلود مستقیم از کامپیوتر، Upload via URL برای آپلود توسط لینک مستقیم، Upload via Email برای آپلود از طریق ایمیل و Trash که همان سطل بازیافت است وجود دارند.
در قسمت Upload via Browser از امکان جدید html5 استفاده شده و شما با کشیدن و انداختن فایلهای مورد نظرتان در پنجره اختصاص یافته میتوانید اقدام به آپلود آن فایلها بکنید.
در بخش Upload via URL نیز میتوانید لینک های مستقیم موجود در سایت های دیگر را به حساب خودتان انتقال دهید. این کار 2 مزیت دارد.
اول آنکه اکثریت سایت ها در زمان دانلود شبانه که فشار روی سرورشان زیاد است با مشکل مواجه میشوند و یا با حداکثر سرعت نمیتوانند دانلود کنند. در حالیکه سرورهای ترین بیت بسیار قوی هستند و شما هیچگونه افت سرعت یا کیفیت را در زمان دانلود شبانه مشاهده نخواهید کرد. پس میتوانید لینک آن فایلها را در روز وارد کنید و آن فایلها به سرویس شما انتقال یابند سپس آنها را در شب دانلود کنید.
دوما بعضی از سایت ها که دانلود با لینک مستقیم میدهند، قیلتر هستند. شما میتوایند با انتقال آنها به این سرویس، بدون هیچ محدودیتی آنها را دانلود کنید.
بخش Upload via Email که سرویس فوق العاده جالبی است به شما این امکان را میدهد که یک نام ایمیل تحت دامنه ترین بیت برای خود انتخاب کنید. سپس با ایمیل زدن فایلهای خود به این ایمیل، فایلهایتان به طور خودکار در حسابتان آپلود میشود.
در بالای این منو نیز بخشی برای جستجو در میان فایلهایتان وجود دارد.
سخن پایانی:
ترینبیت یک سرویس فوق العاده قوی ایرانی است که به گفته خودشان 500 هزار کاربر فعال دارد. قیمت های موجود برای ثبت نام با توجه به کیفیت سرویس بسیار مناسب است. از هفته آینده نیز لینک مستقیم تصاویر و css برای نمایش در وب سایت ها و وبلاگها در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. در مدت زمانی که از این سرویس استفاده کرده ام از آن بسیار راضی بودم اما به نظرم با ایجاد این امکان سرویسشان بسیار کاملتر خواهد بود. آن هم اینکه بتوان چندین فایل را انتخاب و آنها را داخل یک فایل zip قرار داد یا مثلا فایلهای zip را از حالت فشرده خارج کرد و محتویات آنها را رویت نمود. به نظر شخص بنده با راه اندازی این سرویس، دیگر کم و کاست خاصی در این سرویس وجود نخواهد داشت. با آرزوی موفقیت برای این تیم ایرانی !
برای ثبت نام میتوانید از این لینک استفاده کنید.
نظرات
ممنون از تحلیل خوب شما این سرویس واقعا عالی هستش و یکی از بهترین سرویس های ایرانی است که تا به حال دیده ام .
فایلهای با حجم کم تر از 10 مگابایت رو راحت آپلود می کنم ولی فایلهای با حجم کمی بیشتر مثلا 30 مگابایت رو نمی تونم.یعنی فایلها تا یه درصدی آپود میشن ولی یهو درصد میره روی 100 و دیگه آپلود نمیشه.نمیدونم چرا اینطوری میشه؟؟لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر
همین جا از نویسنده این مطلب تشکر میکنم بابت معرفی این سرویس خوب. اتفاقا دو هفته پیش بود بعد مدتها یه سری به پارسا اسپیس زدم همینجوری. هبچ وقت طرفش نمیرفتم.
ولی نمیدونستم ترین بیت همون پارسااسپیس هست. خداوکیلی خیلی باحال شده. در مورد زیپ فایل ها صدرصد منم همین عقید رو دارم اگه این کار رو بکنه هاست های خارجی رو با یه سکته روبرو میکنه.
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال